Fashion is my life... "Moda este viața mea", așa își definește Mircea Bărbulescu pasiunea cu care crează colecții vestimentare atât de speciale.

Designerul Mircea Bărbulescu și-a început studiile de design la Londra, fiind printre primii designeri români care au studiat în această capitală mondială a designului, continuându-și studiile la Academia de Arte Vizuale "Ioan Andreescu" din Cluj Napoca, secția design vestimentar.

Colecțiile sale, atât feminine cât și masculine, au fost prezentate în numeroase evenimente, prezentări și festivaluri de modă, iar ca urmare a numeroaselor participări la emisiuni TV dedicate modei, începe o fructuoasă colaborare cu vedete și persoane publice din România și din străinătate.

Mircea Bărbulescu își definește personalitatea puternică și originală în abordarea liniilor de couture, iar predilectă în creația sa vestimentară este creația costumelor bărbătești, remarcându-se "par une nouvelle coupe " apreciată atât de clientela românească, cât și de cea pariziană.

Talentul și pasiunea pentru un produs perfect, conjugate cu calitatea stofelor, fac din creațiile vestimentare ale lui Mircea Bărbulescu o adevărată artă.

Deosebit de atent la execuție, examinând cu exigență fiecare cusătură, Mircea Bărbulescu a devenit un designer apreciat atât în moda românească, cât și în cea pariziană.

Image