Produsele de pe site-ul mirceabarbulescu.ro     se livreaza oriunde in Romania, prin curier, in 1-5 zile lucratoare, fara sa se taxeze kilometri suplimentari. De regula, termenul de livrare este de 24-48 ore de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru.  Trimiterea comenzii va fi confirmata prin e-mail, pentru a urmări exact procesul de livrare.
        
In cazul in care achizitionati doua sau mai multe produse, taxa de curierat se achita o singura data (in cazul in care toate produsele merg la aceeasi destinatie).


Puteti comanda produsele dorite astfel:


 1) Online - urmand pasii obisnuiti atunci cand faceti cumparaturi online (se adauga produsul sau produsele dorite in cos sise completeaza formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare.  Dupa aceea, accesati "Finalizeaza comanda" . Veti primi imediat pe e-mail o confirmare a faptului ca am primit comanda dumneavoastra, urmand apoi ca un operator mirceabarbulescu.ro sa va contacteze pentru a reconfirma comanda .

2) Telefonic - puteti suna la numarul de telefon 0756.046.550 si unul dintre colegii nostri va va prelua comanda. In cazul in care liniile sunt ocupate, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) Email - ne puteti trimite un email pe  adresa office@mirceabarbulescu.ro cu produsele dorite, insotite de datele de livrare-facturare si un numar de telefon (obligatoriu). In acest fel, veti putea fi informat despre stadiul comenzii dumneavoastra si veti putea fi contactat si de firma de curierat atunci cand coletul a ajuns la destinatie si trebuie sa va fie inmanat.